BridgeTricks-logo

Account verwijderen

Verwijder je account en alles wat eraan gekoppeld is voorgoed. Neem rustig de tijd: een week lang kun je het nog terugdraaien.

Wat er wordt verwijderd
  • Profielgegevens

    Je naam en e-mailadres

  • Credits

    Saldo en de volledige transactiegeschiedenis

  • Betalingen

    Je facturen en betaalgegevens

  • Kaartherkenningen

    Elke afbeelding die je hebt geüpload om te laten lezen

  • Analysegeschiedenis

    Opgeslagen spellen en simulaties

7 dagen bedenktijd

Er wordt niets meteen gewist. Tot 7 dagen na je verzoek kun je weer inloggen en de verwijdering annuleren. Na die week worden je gegevens voorgoed verwijderd en zijn ze niet meer terug te halen.

Een abonnement dat via de App Store of Google Play wordt betaald, blijft lopen tot je het daar opzegt, dus zeg het eerst daar op. Een abonnement dat via bridgetricks.com wordt betaald, stopt samen met het account.

Je moet ingelogd zijn om je account te verwijderen.

Vragen? Schrijf ons op support@bridgetricks.com